פלאפל דמתי
תוציאו 14 שקלים מהארנק ותהיו מוכנים לאכול את הפלאפל שעל פי דעתי - הטוב ביותר בישראל. המתכון המשפחתי הסודי שעובר במשפחה שלהם (לפי מיטב ידיעתי במשך 50 שנה ויותר) מוכיח את עצמו ואין סטיות ימינה ושמאלה - פלאפל טרי וחם בתוך פיתה עבה ואיכותית עם סלט חתוך טרי וכרוב כבוש אלוהי, כל זה יכנס לכם לפה בביס הראשון כשתטעמו בפעם הראשונה את הפלאפל של דמתי. במקום קטן בגדרה הוותיקה תמצאו פלאפליה איכותית באמת, מהיחס האישי ועד לפלאפל האיכותי ביותר!
הטחינה, שאותה הם עושים במקום גרמה לי לאהוב טחינה בפעם הראשונה שבאתי לשם לפני יותר מ10 שנים ויותר מזה - אני לא אוכל טחינה חוץ מהטחינה שלהם כי הטחינה שלהם לדעתי פשוט שונה מכל טחינה אחרת שתמצאו במקום אחר. כאשר אני אוכל שם, אני לא משאיר מקום ללא טחינה, מומלץ לבקש בקבוק שלם לאחר הזמנת מנה וללכת לשולחן ופשוט לזלול.
מנה איכותית, חמה וטריה
עוד תמצאו שם:
1. צ'יפס חם
2. כדורי פלאפל בצלחת עם סלט באמצע ומזלג
3. מסטיקים וסוכריות
סיכום הפרטים
ציון: 10\10
מיקום: לילינבלום 22, גדרה
מחיר: 14 שקלים למנה, 7 שקל לחצי מנה.
תוספות: סלט ירקות, כרוב כבוש, טחינה בנפרד, 2 סוגי חריף בנפרד.
טחינה: נעשית במקום, הטובה שטעמתי מימיי. בקבוק לכל שולחן וניתן לקחת הביתה צלוחית קטנה עם טחינה במידה ואתם לא מעוניינים לאכול שם.
פיתה: עבה, טרייה.
כדורי פלאפל: טריים וחומים
מקומות ישיבה: 6 שולחנות במקום, מוצל, מקורה בחורף
מהירות שירות: 10\10
שתייה: 6-7 שקל לפחית, 2 שקל לטרופית.
חסרונות: אין חומוס או אפשרות לשים צ'יפס במנה, הם דבוקים למתכון המשפחתי ולא סוטים ממנו אפילו במעט - תתחשבו במתכון המשפחתי ארוך הימים ותאכלו לפני שתתלוננו.
ריח של שמן: אין
חינם: טחינה, חריף.
חניה: ליד יש חניה עם הרבה מקומות שתמיד יש מקום לחנות. מול הפלאפל קשה לחנות אך אפשרי.
מילים אחרונות: כשתתקרבו, תשתדלו שלא ליפול מרוב ריח אלוהי.
הפלאפל הכי הכי טעים על המפה של גדרה.
השבמחקאני מתה על הטחינה ותמיד הם נותנים לי לקחת קצת הביתה.
היתה תקופה שהייתי אוכלת שם כמעט כל יום וזה היה פשוט אלוהי.